Видео - онлайн лекарски кабинет за психично здраве „Терапия на Душата ”
  • отговори на въпроси чрез имейл
  • консултации и психотерапия с видео – връзка

За мен

 

  • • С мен можете да споделите всичко
  • • Осигурявам   пълна  дискретност  и анонимност
  • • Мога  да  Ви окажа  психологическа подкрепа
  • • Прилагам    индивидуален   подход

 

Здравейте,  добре дошли на моя сайт!                                              

Казвам се Екатерина Милева  и имам дългогодишна психиатрична практика.

Член съм на БЛС /Българския лекарски съюз/ с УИН 1500000169, на БПА /Българска психиатрична асоциация/ и АЧПБ /Асоциация на частно практикуващите психиатри в  България/.

 

Завършила съм медицина в Медицинска  Академия, Висш медицински институт  Софияспециализирала съм в няколко психиатрични клиники. Обичам професията си и имам богат клиничен опит. Работила съм  както в болнични заведения – стационари, така и в амбулаторно - поликлиничния сектор – на кабинет. През последните години поддържам  частна психиатрична практика в София и страната. Участвала съм в клинични изследвания  и в научно - професионални форуми. Произнасяла съм заключителни експертизи като съдебен експерт  в граждански дела. Имам  консултантска дейност и публикации в сп. „Здраве”. Работила съм в Общинска структура като  Началник Отдел "Здравеопазване". Имам втора магистратура по "Здравен мениджмънт" в МУ София - ФОЗ - 2015г.

  • Осъществявам онлайн консултации в страната и чужбина.

 

GSM за записвания за час за консултация -  онлайн: 0899 854681

 

 

Богатата ми частна психиатрична практика е включвала диагнози от целия спектър на психиатрията и психологията. Имам опит със семейно консултиране и разрешаване на психологични проблеми при здрави хора.  Несвоевременно решените  психологични проблеми при здрави хора могат да се отразят неблагоприятно върху психичното здраве,  а  навременната намеса на специалиста успешно предотвратява това. Твърдо вярвам в потенциала на психологическата самопомощ, на хората трябва да бъдат предоставени знания и  умения за да могат да си помогнат сами както сега, така и в дългосрочен план.

 

Уважавам и ценя класическата  медицина, чийто представител съм. От моята дългогодишна практика съм се убедила, че понякога нейните методи са недостатъчни и затова се стремя да съчетавам  и допълвам нейните постижения с традициите на източната медицина, която разглежда човека като единен цялостен организъм, като здрава спойка между тяло и дух , като многомерно същество.         

 

Аз съм за разумната употреба на фармацевтични продукти и за използване на целия арсенал на човешкото познание в лечебния процес.  Като лечебни средства в моята практика в някои случаи са били по-ефективни фармацевтичните продукти, а в други  – психотерапията, в трети – биоенерготерапия,  в четвърти – билколечение и прием на натурални природни продукти, в пети  – курсове за личностно развитие и духовни практики,  четене на подбрана литература за оздравяване на духа, музикотерапия, йога и медитация.

 

Интересите ми в областта на биоенергетиката ме подтикнаха да се запозная по-отблизо  с източните учения по биоенергетично  лечение  – рейки и омни.

 

От дългогодишната си практика имам наблюдения, че  понякога хората избягват срещата с психиатър в болнично заведение, защото се страхуват от недоброжелателни коментари на съседи, познати, колеги, дори близки. В някои случаи те се обръщат към  други медицински специалисти. Всичко това може да доведе до усложнения и в крайна сметка до тежко медикаментозно лечение. Ето защо смятам, че досегашната масова медицинска практика  не е отговорила на реалните нужди на хората и е в дълг към тях.

 

Радвам се, че напредъкът на технологиите освобождава от  страховете “какво ще кажат околните” и дава възможност на повече хора да се погрижат своевременно за своето здраве и добро самочувствие - онлайн. Искам да споделя своя опит с повече нуждаещи се.  Затова и създадох този сайт.

 

                                            

Кликни тук за  Facebook                Kликни тук за Google+

Сертификати

 
 

Copyright 2011 iWeb BG | iweb.bg | Всички права запазени.